eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Çamyar’dan

Başkan Çamyar’dan
30 Aralık 2014 - 14:49

Yeni Yıl Kutlaması 

Her yeni yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. Acısı, tatlısı, sevinci ve hüznüyle bir yılı daha geride bırakırken, ülkemiz ve ilçemiz adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2015 yılını hep birlikte karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.

Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler ve üzüntülerle 2014 yılını geride bıraktık. Bilindiği gibi göreve geldiğimiz mart  ayından bu yana kentimizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Ünye oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları başlatmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Samimi, şeffaf, vatandaş ve hizmet odaklı şehircilik anlayışı içerisinde hızla yolumuza devam  ediyoruz. 2015 yılında da iyi bir planlama ile çalışmalarımız hizmet noktasında sizlerin de desteği ile en üst seviyede artarak devam edecektir.  Turizm hedefleri yönünden  çok önemli ve şehircilik  açısından da büyük bir adım olan kentsel dönüşüm projelerimizle şehrimiz güzelleşecek, yenilenecek ve değişecektir. Halkımızın bize verdiği emaneti büyük bir titizlik göstererek, geleceğe taşımanın gayreti içindeyiz.

Yeni yılda yeni umutlarla,  aydınlık yarınlara ulaşmak için, vatandaş  olarak elbirliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız ilçemiz ve dolayısıyla  ülkemiz için faydalı olacaktır.

2015 yılının birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, kardeşliğin egemen olduğu, tüm vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, huzur ve refah içinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını temenni ediyor, tüm Ünyeli hemşerilerimi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.

 

Ahmet ÇAMYAR

Belediye Başkanı

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-