eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Çamyar Tekkiraz Bölgesinde Bulunan Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Başkan Çamyar Tekkiraz Bölgesinde Bulunan Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi
13 Mart 2015 - 0:44

 

BLD_0979 - Kopya

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Tekkiraz Bölgesinde Bulunan Muhtarlar İle Bir Araya Gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Tekkiraz Eski Belediye Binasında gerçekleştirilen toplantıya, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,  Ordu Büyükşehir Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı 4. Bölge Ünye Şefi Selahattin Mut, Ordu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nejdet Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ocak, Fen İşleri Müdürü ve Personelleri, Tekkiraz Bölgesi Mahalle Muhtarı Katıldı.

Mahallelerimizin temel problemlerinden bir tanesi yol problemi olduğunu belirten Başkan Çamyar’’Bizi ilçe belediyesi olarak şuana kadar yoran unsur birleşen belediyelerimizin mahalle yolları. Bu bize ciddi manada sıkıntı oluşturuyor. Çünkü mevcut belediyeler borç ve personel yapıları ile bakıldığında o yollara hiç müdahale edememişler, suları akıtamamışlar maalesef önümüze de bizim 15 trilyonluk bir borç yükü Ünye Belediyesine yüklenmiş oldu kapanan belde Belediyelerden.  Tekkiraz bölgemiz en şanslı bölge. Çünkü tekkiraz bölgesinde yolların hemen hemen yarısından çoğu yapılmış durumda. Eski belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz bu anlamda. Bizim yeni dönemle önce bir yılımız yapılanmak ile geçti. Bu noktada Ünye Belediyesi en başarılı belediye de diyebiliriz. Diğer ilçelere baktığımızda yada Büyükşehir olmuş olan ilçelere yapısal anlamda en hızlı gerçekleştirilen belediye Ünye Belediyesidir. Personel yapımızı ve mali yapımızı rayına oturttuk. Bugün itibari ile baktığımızda Ünye Belediyesinin piyasaya borcu yoktur. Bunu çok açık bir şekilde ifade edebilirim. Piyasa borçlarımızın tamamını ödedik. Sadece kamu kurumlarına borcumuz var. Yeni dönemle ilgili de özellikle bu yaz dönemi ile ilgili başkan yardımcımız ve Fen İşleri Müdürümüz ekibi ile beraber nerede hangi çalışmayı yürüteceğimizin planlamasını yaptık. Zaman zaman sizlerle de bu çalışmalarla ilgili istişareler yapılıp öneriler alındı.  Büyükşehir Belediyemizin yapacağı yol planları var. Gene bizim bu dönem içerisinde yaklaşık ekler ile birleştirildiğinde 6 ile 6,5 Trilyon yol yapım çalışmasını yaz sezonu içeresinde gerçekleştirmiş olacağız. beton yol perde duvar ve stabilize yol çalışması var bu ücretin içerisinde. Bundan sonra hizmete dönük çok hızlı bir şekilde adım atıldığını göreceksiniz. Toplantıya katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-