eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Çamyar, Nuriye Mahallesinde Halkla Bir Araya Geldi

Başkan Çamyar, Nuriye Mahallesinde Halkla Bir Araya Geldi
14 Mart 2015 - 8:25

Her hafta  1  mahalleye giderek halkla buluşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar bu haftada Nuriye Mahallesindeydi.

BLD_1134

İlk olarak Nuriye Mahallesi Muhtarı ile birlikte mahalle halkıyla buluşan Başkan Çamyar burada vatandaşları dinledi. Vatandaşların ağırlıklı olarak sıraladığı sorunları yol ve cami çevresini düzenleme oldu.

30 Mart öncesi ne söz vermiş isek aynı şekilde sizin aranızda olmaya sizlerle birlikte gönül köprüsünü canlı tutmaya devam ediyoruz diyen Başkan Çamyar, Sizler seçtiklerinizi sadece makamda otursun diye seçmiyorsunuz diyere sözlerine devam etti.

Zaman zaman fırsat buldukça hizmetler rayına girdikçe sürekli sizinle birlikte olan sizi dinleyen, isteklerinizi dikkate alan bir yönetim anlayışının olmasını talep ediyorsunuz. Bizde buna uygun bir çerçevenin içeresinde hareket ederek, hemşerilerimizle sıkça bir araya gelmeye devam ediyoruz. Camimizin park alanı olarak dizayn edilmesi ile ilgili talebinizi hemen yakın zaman dilimi içerisinde gerçekleştireceğiz.  Yollarla ilgili muhtarımızın taleplerini aldık. Dolmuş güzergâhı olarak yolunun düzenlenmesi olmak üzere ve diğer yolların tamamı ile ilgili programımızı en kısa zaman dilimi içeresinde harekete geçirmiş olacağız. Büyükşehir Belediyemizi ilgilendiren konuları da biz gene toplantı halindeyken ilgili daire başkanımıza ileteceğiz.   El ele sizin taleplerinizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaya devam ediyoruz. Gene camimizde yakın zaman dilimi içeresinde uygulamaya koyduğumuz cami temizliği. Son derece memnuniyetle karşıladığınızı gördük. Bu uygulamamız bundan sonraki dönemler içerisinde de farklı şekliyle devam edecek. El değmemiş yerler temizlenecek. Mabetler bizim ibadethanelerimiz anımızın secdeye gittiği yerler. Onun için temizliğin imandan geldiğinin anlayışı ile temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok teşekkür ediyoruz bizleri ağırladığınız için. Şeklinde konuştu.

Nuriye Mahalle Muhtarı Gültekin Çiloğlu ise  ‘’sayın başkanım camimize katkılardan ve çevre düzenlemesinden dolayı çok teşekkür ederim, mahallemin adı adına. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-