eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN ÇAMYAR İDDİALI KONUŞTU

BAŞKAN ÇAMYAR İDDİALI KONUŞTU
08 Ocak 2015 - 12:49

Mazeret Yok Çözüm Var. VİDEO HABER

BLD_7081

 

 Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve  Başkan Yardımcısı Murat Ocak,   Ünye Belediyesi  Birim Amirleri ile  Atatürk Parkında düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

2015 Ocak Ayının İlk Birim Müdürleri toplantısını düzenleyen Başkan Çamyar “9 aylık zaman dilimi içerisinde birçok belediye maaş ödeyemez konuma gelmişken biz,  hem hizmet üretip, hem de düzenli bir şekilde maaşlarını ödeyen bir Belediye olmanın  haklı gururunu yaşıyoruz” diyerek  açıklamalarda bulundu.

Yeni yılda  birim müdürlerimizle  ilk toplantımızı gerçekleştirmekteyiz. 2015 yılı umutlar, hayaller, yeni başlangıçlar getirsin Ünye Belediyemize. Zorlu bir 9 aylık dönemi geride bıraktık. Bu zaman dilimi içerisinde göstermiş olduğunuz yoğun gayret ve emekten dolayı ben sizlere tüm Ünye Halkı adına  teşekkür ediyorum.

Bugün öncelikle olarak  bölgemizin  karla mücadelesinde  Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemizle birlikte koordineli bir şekilde çalışmakta,  kar yağmaya başladığı andan itibaren 6 bölgeye ayrılmak suretiyle, hiçbir aksamaya meyil vermeden başarılı bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Bugün itibari ile baktığımızda şehir merkezimizde dün akşamdan itibaren başlayan yoğun kar yağışı sebebiyle  olumsuzluk yaşanmaması için gerekli çalışmalar yapılmıştır. Kar küreme ve  tuzlama çalışmaları yapan ekiplerimiz gece gündüz demeden 7/24   çalışmaya devam ediyor, aynı şekilde bugün itibari ile gene tuzlama çalışmaları devam etmektedir.

9 aylık dönem içerisinde bir değerlendirme yaptığımızda,  Büyükşehir yasasının bize getirmiş olduğu yeni dönüşümün zorluklarını hep beraber aşma noktasında siz değerli birim amiri arkadaşlarımızla yoğun gayretler sarf ettik. 2015 ocak ayı itibarı ile yepyeni bir başlangıç bizi bekliyor. Yapısal durumumuzu gözden geçirdik. Personel sayımızı ideal rakama düşürme noktasında emin adımlarla yolumuza devam etmekteyiz. Daha önceki konuşmalarımızda da zaman zaman ifade ettiğimiz gibi arkadaşlarımızın, hiç birini mağdur etmemek için elimizden gelen her türlü gayreti gösterdik,  göstermeye de devam ediyoruz. Arkadaşlarımızın bir bölümünü iş kura yerleştirdik. Bir bölümünü OSKİ ye yerleştirdik. Büyükşehir’in gene Ünye’deki alanları olan  başta otogar, sebze hali, itfaiyeye  uygun nitelikte olan arkadaşları yönlendirmek suretiyle  mağdur etmeyerek bir deyişimi ve dönüşümü Ünye de gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz çalışmalar son derece olumludur. Bu zaman dilimi içerisinde birçok belediye maaş ödeyemez konuma gelmişken biz,  hem hizmet üretip, hem de düzenli bir şekilde maaşlarını ödeyen Belediye olmanın da haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün sizlerle  2015 Ocak ayının ilk toplantısını yapmış bulunmaktayız. Bundan sonra da  rutin şeklinde toplantılarımız devam edecek’’ şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-