eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Çamyar Ayağının Tozuyla İncelemelerde Bulundu

Başkan Çamyar Ayağının Tozuyla İncelemelerde Bulundu
11 Mart 2015 - 0:05

Denizbükü Mahallesinde Beton Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

BLD_0723

Yapılan incelemeye Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ocak, Fen İşleri Müdürü Arif Atmaca, Denizbükü Mahalle Muhtarı Fevzi Uysal ve Mahalle Sakinleri tarafından gerçekleşti.

İlk olarak Konuşma Yapan Denizbükü Mahalle Muhtarı Fevzi Uysal’’22 kasım 2014 tarihinde yaşadığımız doğal afetin yaraları Ünye belediyemiz tarafından sarılmaya başlandı. Denizbükü halkım adına çok teşekkür ediyorum yapılan hizmetlerden dolayı. Ünye Belediyemize. Başkanımız yapılan yolumuzu gelip yerinde incelediği için bizleri mahalle halkımızı onurlandırdı, gururlandırdı. Belediyemize çalışmalarında başarılar diliyorum. Şeklinde konuştu.

Önceliğimiz Acil Yapılması Gereken Yollar

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar  ise ‘’ Ünye Belediyesi hizmet üretmeye, vatandaşın gönlüne giden yol yapmaya devam ediyoruz. Bizler her türlü hizmeti üretirken vatandaşlarımızın en birinci isteği yol olmasının bilinci içerisindeyiz. Fen işleri müdürlüğümüz ve bağlı olduğu başkan yardımcımız, yoğun bir gayret çalışma içeresindeler. Yaz ayı dönemi içerisinde yaklaşık 5 milyonluk bir ihale çalışmasının alt yapı programını bitirdik şuan itibari ile. Çalışmalarımızın nerede aciliyeti var yerinde tespitini yapmak sureti ile çalışmaları yürütüyoruz.

Bugün ise 22 kasım tarihinde meydana gelen sel felaketinden dolayı büyükşehir Belediye başkanımızla beraber yolun uç bölgesinde yerin yapım çalışmasını yürütüyoruz. Buranın maliyeti AFAT tarafından karşılıyoruz. AFAT Başbakan yardımcımız Sn. Numan Kurtulmuşa Bağlı bir birimdir.  AFAD, sel felaketinden aldığımız desteğin bir bölümünü burada kullanmak suretiyle bu hizmeti gerçekleştiriyoruz. Ben buradan Başbakan yardımcımıza Ünye halkı adına, Denizbükü halkı adına teşekkürlerimi iletiyorum.

Temizlik İmandan Gelir

İbadetle ilgili hemşerilerimiz rahat etmesi ve temizliğin imandan geldiğini ifade eden peygamberimiz o methiyesine layık olabilme noktasına camilerimizi yoğun bir şekilde temizliyoruz. Ramazan etkinlikleri ile ilgili çalışmaların al yapısını yürütüyoruz. Kültür sarayımız 2015 yatırım programına alındı. Türkiye’de 59 tane kültür sarayı talebin olduğu ve Bakanlık sadece 3 yere kültür sarayı yapılmasına onay verdi. Bunlardan bir tanesi Ünye’dir. Ünye Belediyesi bir taraftan devlet yatırımları anlamında hemşerilerimin hak etmiş olduğu hizmet noktasında büyük bir çalışmanın içerisindedir. Çok teşekkür ediyorum.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-