eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Ahmet Çamyar, En Büyük Gücümüz: Birlik ve Beraberlik

Başkan Ahmet Çamyar, En Büyük Gücümüz: Birlik ve Beraberlik
30 Aralık 2014 - 15:01

Video Haber

milletvekili kahvaltı

En Büyük Gücümüz: Birlik ve Beraberlik

Ordu Millet Vekili Sn Mustafa Hamarat, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak parti Ünye İlçe Başkanı  Arif Ergün, Ünye Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Eren,  Murat Ocak, Ak parti Yönetim Kurulu Üyeleri, ve Belediye Meclis Üyeleriyle Beraber Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde  Kahvaltıda Bir Araya Geldi.

Düzenlenen  Kahvaltıda Konuşma yapan Ak Pati İlçe Başkanı Arif Ergün “Sayın belediye başkanım, başkan yardımcılarım, meclis üyelerim hepiniz hoş geldiniz Sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Hepimizin amacı Ünye’ye hizmet etmektir. Bundan böyle, bu fikirle yolumuza devam edeceğiz. Afiyet olsun.” dedi.
Gün Birlik Ve Beraberlik Günüdür.

30 Mart tarihinden bu yana Belediyemiz, bir yapılanmanın, bir dönüşümün, bir değişimin içerisinde olduğunu ifade eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise’’Bu gün partimizin ana kademesini oluşturan arkadaşlarımızla beraber haftaya başlamaktan dolayı son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Biliyorsunuz ki 30 Mart tarihinden bu yana Belediyemiz, bir yapılanmanın, bir dönüşümün, bir değişimin içerisinde. Bunun ile ilgili kendimize hedef olarak, yılbaşını koymuş idik. Yılbaşı itibarıyla belediyemizde gerek çalışan sayısı, gerekse idari birimlerdeki kadroların oturma durumu tamamlanmış olacaktı. Çünkü Büyükşehir ile yapılan görüşmeler çerçevesinde, başta bulunduğumuz mekan Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri olmak üzere, yine zabıta birimlerinin, park bahçe hizmetlerinin ve park metre hizmetleri olmak üzere tamamının çalışma süresi Büyükşehir’deki yapılanma uzun süreceği için biz bu hizmetleri bu zamana kadar getirdik. Aradan geçen zaman dilimi içerisinde ilgili bölüm ve birimlerle ilgili Büyükşehir’de yapılanma tamamlandığından dolayı Ünye Belediyesi olarak bizde bu olanlardan artık bundan sonra çıkmak suretiyle çalışan sayımızı biraz daha aşağı doğru çekip, maaş dengemizi iller bankasında gelen rakam ile eşdeğer hale getirmiş olacağız.

 

 

Kardeşler topluluğuyuz

Biz Ünye’nin geleceğine yönelik ciddi adımlar atma noktasında başta belediye sineması be kültür sarayının bulunduğu yer , pazar yeri ve sanayi sitesi olmak üzere bu üç noktayı kentsel dönüşüm ile ilgili Şubat ayı içerisinde sayın bakanımızla imza aşamasına getirmiş olacağız. Diğer yandan yine devlet yatırımları anlamında başta sayın milletvekilimiz ve başbakan yarımcımız Numan Kurtulmuş olmak üzere tüm arkadaşlarımızla beraber, devletin Ünye’ye yapacak olduğu yatırımlarının alt yapı çalışmalarını da bu zaman dilimi içerisinde tamamlamış olduk. Bunların başında kültür sarayı, gençlik merkezi ve tabakhane dersi geliyor. Büyükşehir’imiz ile beraber ilgili birimlerde, onları ilgilendiren bölümleriyle beraber yine günümüz garajı yapımı, çamlık projesi olmak üzere bunlarında 2015 yatırım programı çerçevesi içerisinde Büyükşehir belediye başkanlığı tarafından yapılarak Ünye’de bir değişimi, dönüşümü, hep beraber hayata geçirmiş olacağız. Dolayısıyla biz Cenabı Mevla’nın Kuran-ı Kerim’de ifade ettiği gibi “Kardeşler topluluğuyuz. ”Çünkü ayeti kelimede diyor ki ; “Aynı anadan babadan olanlar değil, ancak inananlar kardeştir. ”Dolayısıyla burada biz inananlar olarak, Ünye’nin geleceği için Elimiz taşın altına koyan kesim olarak, biz aradayız. Partimizde bir değişim, dönüşüm yaşanıyor. Geleceğe yeniden umutla bakmak, hücrelerin yenilenmesi noktasında çalışmalar ifade etmek, partimizin temel politikalarından bir tanesi. Dolayısıyla biz, dünü dünde bırakıp unutanlardan asla olmayacağız. Biz mazimize bakıp, oradan güç almak sureti ile geleceği planlayacağız. Dolayısıyla partimizi bugüne getiren temeli hiçbir şekilde unutup yan tarafa atmayacağız. Toparlayarak gidip, onları da yanı başımıza almak sureti ile daha güçlü bir şekilde 2023’e yürümenin mutluluğunu ve keyfini ülke, olarak Ordu olarak, Ünye olarak sürmemiz gerekiyor. Dolayısıyla Hz. Ali’nin bir ifadesi var, diyor ki; “Siz size kötülük yapanlara değil, siz size kötülük yapanlara da iyilik yapın ki, mizanda size teşekkür edenlerden, kötülük yapanlara yaptığınız iyilik daha ağır gelecektir.”. Bunu kendimize hayat felsefesi olarak aldığımızda, emin olun birçok sorununda ortadan kalktığını göreceksiniz. Dedi.

Son Olarak Ordu Millet Vekili Mustafa Hamarat konuşmalarında ise’’ Genel olarak partinin siyasi görüşlerini ve birlik beraberliği nasıl hayata tuttuklarına değinerek dengeleri nasıl koruduklarını ve korumaya çalıştıklarını, 2014 yılının genel değerlendirmesini yaparak;
“2001 den bu yana partimizde yoğun emek vermiş, bugün kah teşkilatın içinde kah dışında kalmış ama hep teşkilatın içinde kalmış hep güzel işlere destek olmaya çalışmış değerli dostlarımızı saygıyla selamlıyorum. Dedi.“ Öncelikle ilçe başkanımıza yeni görev alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diliyor tebrik ediyorum. Onun dışında ki tüm arkadaşlarımızla bende dahil onların başarısı için dua ediyoruz. Belediye başkanımızın da ifade ettiği gibi her şeyden önce kardeşiz. Birlik beraberliğimizin sebeplerini düşünsek, ayrılık için sebep arayanlara ortaya koydukları sebep bile kalmaz ama insanoğlu bazen maalesef ayrılıkla ilgili şeylerin cazibesine kaptırabiliyor. Ak partinin farkı kendini bunlara kaptırmamak oldu ve bundan sonra da öyle olmaya devam edecektir. Dedi.“ Biz başkalarından kendimizi üstün görmemek kaydıyla kendimizi ifade ediyoruz. Her şeyi amacı doğrultusunda kullanarak bereketlendirmeye çalışıyoruz ki siyasette o alanlardan bir tanesidir. Siyasetin niye yapıldığını neden bir araya geldiğimizi 2001 den önce ülkemizde ne için heyecanlanıp, ağlayıp sızladığımızı, neden duygulandığımızı unutmadan bugün içinde bulunduğumuz durumu iyi değerlendirmeye çalışıyoruz.” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-