eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞBAKAN ORDU’YA GELİYOR

BAŞBAKAN ORDU’YA GELİYOR
12 Şubat 2015 - 11:41

KONGREYE HÜKÜMET  ÇIKARTMA YAPIYOR

akparti-ilan

Ordu, Başbakanla buluşmanın heyecanını yaşıyor.

AK Parti il teşkilatı Ordu il kongresine hazırlanıyor. 14 Şubat tarihinde yapılacak kongreye Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacak. Davutoğlu başbakan sıfatıyla ilk defa Ordu’ya geliyor.

Ordu’da bu heyecan hâkim sürerken, Başbakan Davutoğlun da Ordu’ya ilk ziyareti olacak. Dillere destan olan denize dolgu havaalanı, maviyle yeşilin eşsiz buluşması, kültürü ve misafirperverliğinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta kendisi için ayrı bir yeri olduğunu ifade ettiği ve AK Parti’ye en fazla destek veren illerden biri olan Ordu’ya ziyareti Başbakan Davutoğlu için bir ilk olma özelliği taşıyor.

Ordu’da heyecan gittikçe artarken, ilk buluşma olması nedeniyle de Ordu teşkilatları çok yoğun bir özen gösteriyorlar. Şimdiden heyecanın iyice arttığı Ordu’da 14 Şubat günü binlerce kişi salona giderek, Başbakan Davutoğlu ve beraberindekileri karşılayacak.

KONGREYE KABİNE ÇIKARTMA YAPIYOR

AK parti Ordu İl teşkilatından yapılan açıklamaya göre  14 Şubat 2014 Cumartesi günü AK Parti 5.Olağan Kongresine,

Başbakan Prof.Dr.Sn.Ahmet Davutoğlu, Saygıdeğer Eşleri Dr.Sn.Sare Davutoğlu’nun yanı sıra,

Genel başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Sn.Süleyman Soylu, Genel Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Başkanı Prof.Dr.Sayın Nüket Hotar, Genel Başkan Yardımcısı Mali ve İdari İşler Başkanı Dr.Sn.Nurettin Nebati, Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Sn. Numan Kurtulmuş, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sn. Lütfi Elvan, Gençlik ve Spor Bakanı Sn.Çağatay Kılıç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn.Nurettin Canikli, Kalkınma Bakanı Sn.Cevdet Yılmaz, Grup Başkan Vekili Sn.Mustafa Elitaş ve İl Milletvekilleri yanı sıra ,Bölge milletvekilleri katılacak.

Kongre öncesi açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, Vali Kemal Yazıcıoğlu spor salonunda gerçekleşecek olan kongreye bütün Orduluları davet etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-