eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
23 Ocak 2015 - 9:12

 

VİDEO HABER

AdsızXX

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm soruları doğru cevaplayan Anafarta Ortaokulu öğrencisi Emine Şimal Ballı, Kaymakam Mustafa Demir tarafından altın ile ödüllendirildi.
Ünye kaymakamı Mustafa Demir, 2014 Yılı TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayan Anafarta Ortaokulu öğrencisi Emine Şimal Ballı’ya altın hediye ederken, yaptığı okul ziyaretlerinde sorduğu sorulara doğru cevap veren Çakırtepe Anadolu Sağlık Teknik ve Mesleki Liseden Yudum Duran ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndan Bahadır Gökdemir’e de spor ayakkabısı hediye etti.
Makamda takdim edilen hediyelerin ardından öğrencilere nasihatlerde bulunan Kaymakam Demir, “Türkiye İstatistik Kurumu’na göre, Türkiye’de erkek ve kadınların yaş ortalamaları 70 civarlarında. Sizler birkaç yıl dişinizi sıkacak, planlı programlı ders çalışacaksınız. Geriye kalan 50 yılı rahat yaşayacaksınız. Ayrıca bir Japon ata sözünde ’Eğer sevdiğiniz işi yaparsanız bir ömür boyu tatildesiniz’ diyor. Bu yüzden bu yılları güzel değerlendirip, birkaç yıl dişiniz sıkıp, sevdiğiniz mesleklere yönelmelisiniz” dedi.Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm soruları doğru cevaplayan Anafarta Ortaokulu öğrencisi Emine Şimal Ballı, Kaymakam Mustafa Demir tarafından altın ile ödüllendirildi.

 

 

teog-basarisina-altin-odul-788634-234x134

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-