eskort samsun

ÜNYENETHABER

BANKA YÖNETİM KURULU BAŞKANINA MAYFA VE FETÖ SUÇLAMASI

BANKA YÖNETİM KURULU BAŞKANINA MAYFA VE FETÖ SUÇLAMASI
28 Mart 2022 - 2:15

Banka Yönetim Kurulu Başkanı H.B. G. hakkında suçlama ve iddialara her geçen yenisi ekleniyor.

Eski bir banka çalışanı Ahmet Karaca tarafından Banka Yönetim Kurulu Başkanı H.B. G’a yapılan suçlamaların ardı arkası kesilmiyor.

Bizde Sayın CUMURBAŞKANIMIZIN, FETÖ ile iltisaklı ve adı geçen kim olursa olsun yargı önüne çıkarılacaktır sözleri üzerine Karacanın iddialarını yayınlıyoruz.

Gazetemize ulaşan Karaca’nın iddiaları şöyle;

Doyumsuzluğun hırsızlığın sonu yok..

Sandığın hisselerini 1 TL den alıp 10 TL satarak başlayan macera, başka bankayı  60 milyon dolar dolandırma olayları ve bankamızın sermayesinin %9,4 eksilmesi kof bir sermaye dönüşmesi, sandık kasalarından ve bankamız kasalarından çıkarılan 20 şer milyon TL den toplam 60 milyon TL, sandık kasaları ve bankamızdan A. G. üniversitesine bağışlanan milyonlar, S. R.ödenen milyonluk danışmanlık ücretleri, son olarak kazakların bedelli sermaye artırımındaki paylarını munzam kasasından karşılamak..

Gider tabloları incelendiğinde şişirilmiş faturalar, D. e aktarılan çift katlı faturalar, Bankamız finansal kiralamadaki batak krediler, oldukça uçuk reklam ve ilam giderleri, temsili ağırlama giderleri, yeğen M. A. ‘ın gmy ligine bağlı olan bilgi teknokoji giderlerine bankanın kârının %55 i buraya gidiyor.

Bu kadar gözü dönmüş doyumsuzluk ile yapılan yolsuzluk ve usulsüzlükler bir tarafa, rabobank ile görüşmeler devam ederken, mafya ve fetönün araya girmesi ile kazaklar ile Bankamıza bulaşan Fetö, artık hesap verme dönemi geldi. O gece bilgisayar faks ve telofonların erkenden kapatılıp karanlık bir geleceğin ayak sesleri, artık yargıya hesap verme zamanı geldi.

Sizlere yardımcı olan, olaylara bakar kör olan, BDDK, TMSF SPK, vakıflar genel müdürlüğü,  bir çok siyasi renkli simalar hep birlikte hesap vereceksiniz”açıklamasında bulundu..

KAMUOYU GELİŞMELERİ YAKINNDAN İZLİYOR

Ahmet Karacanın bu suçlama ve iddialarının TC.Savcıları tarafından nasıl değerlendirilecek yakından takip edecek ve kamuoyuna bilgilendiceğiz.

Ayrıca bu suçlama ve iddiaların muhatapları da söz haklarını gazetemizde kullanabilirler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-