eskort samsun

ÜNYENETHABER

AYAKKABI BOYACILARINDAN TEŞEKKÜR …VİDEO HABER

AYAKKABI BOYACILARINDAN TEŞEKKÜR …VİDEO HABER
01 Şubat 2015 - 10:42

AYAKKABI BOYACILARI MEMNUN

X

Ünye Belediyesi arasında Lostra Salonu yapımı son erdi. Kısa bir süre önce başlayan çalışmalarda 8 ayakkabı boyacısının kullanabileceği lostra salonu çalışmaları bitti.
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar çalışmayı yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu açıklamalarında ise’’Ünye Belediyesi olarak şehrimize küçük dokunuşlar yapmaya, göze hoş gelecek ve aynı zamanda maliyeti düşük olan şehrimize değer katacak olan çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bunlardan bir tanesi de bitirmiş olduğumuz lostra salonudur.
8 tane Cumhuriyet Meydanı’nda bitmiş olup, 8 tane Büyük Camii’nin çevresindeki Mustafa Rakım Parkı’nda yapılmasına daha başlanmamış olup, toplam’da 16 salon yapmış olacağız. Müdürlüğümüzün ifadesiyle yapılan yerin üst kısmına kendi eşyalarını koyup alt kısımda da kendilerini sıcaktan ve soğuktan koruma alanları olacak.
Ünye’deki boyacı sayısı 16 olduğu için bizlerde toplam da 16 tane yer yapacağız. 8 salon bitmiş olur göze hoş bir görünüm kazandı. Dağınık vaziyette olup şehre yakışmayan görüntü ortadan kalkmış olacak.
Belediyenin dış cephesiyle ilgili çalışması sona gelindi . Cumhuriyet meydanımız belki de Karadeniz’in en geniş ve en işlek meydanı fakat tabelalara baktığımızda hiç de oraya yakışan bir nitelik taşımıyor. O yüzden onları düzenlememiz lazım. Biz Ünye’ye yakışan şekilde vatandaşlarımızdan güzelleştirme istiyoruz,’’ açıklamasında bulunuldu.

Ayakkabı Boyacıları;” Biz zaten boyacı esnafı olarak kazandığımız  para 10 Tl civarında.Biz bu paradan Belediyeye ne  verebiliriz ki.Ama Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun.Bize çok güzel bir mekan yaptı.Biz bir an önce yerlerimize yerleşmek istiyoruz.Bizim gibi sokaktaki simitçileri de bir araya toplasalar güzel olur.Turistler geliyorlar ve bizim fotoğrafımızı çekiyorlar.Şaşırarak, bunlar ne yapıyorlar diye düşünüyorlar.Losta salonu bizler için en iyisi.Fakat bizden vergi istedikleri vakit zor durumda kalırız.Kazandığımız ne ki ne ödeyebiliriz.” diyerek başkana teşekkür ettiler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-