eskort samsun

ÜNYENETHABER

ARTIK BÜYÜKŞEHİR YETKİLİ…

ARTIK BÜYÜKŞEHİR YETKİLİ…
27 Ocak 2015 - 9:45

ARTIK BÜYÜKŞEHİR YETKİLİ…

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre Yönetim Birimi kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yapılan müracaatlar sonrasında Çevre Yönetim Birimi Yeterlilik Belgesi alan Büyükşehir, artık çevre ile ilgili kendi çalışmalarında tüm kontrolleri yapabilmeye yetkili olacak.

ÇEVRE YÖNETİM BİRİMİ KURULDU…

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesine ait tesislerin (Taş Ocakları, Konkasör ve Asfalt Plent Tesisleri, Mezbahaneler, Atıktan Türetilmiş Yakıt Tesisi ve Atık Kabul Tesisleri), 10.09.2014 tarih ve 29115 sayılı R.G. yayınlanan Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği kapsamında gerekli izinlerin alınması için Çevre Yönetim Birimi kuruldu.

Büyükşehir Belediyesi tesislerinde çevresel değerlerin ve ekolojik dengenin tahribini, bozulmasını ve yok olmasını önlemek, mevcut bozulmaları gidermek, çevreyi iyileştirmek ve geliştirmek, çevre kirliliğini önlemeye yönelik tüm çalışmaların kontrolü, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yapılan müracaatlar sonucunda, 21.01.2015 tarihinde ÇYBYB-807 Belge No’lu “ÇEVRE YÖNETİM BİRİMİ YETERLİLİK BELGESİ” alındı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-