eskort samsun

ÜNYENETHABER

ANKARA’DA ÜNYELİLER BULUŞMASI

ANKARA’DA ÜNYELİLER BULUŞMASI
09 Ocak 2015 - 13:09

Ünyeliler Ankara’da her ayın ilk Çarşamba akşamı düzenli olarak buluşma kararı aldı.

fotograf-4-004

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa HAMARAT Ankara’da bulunan Ordulular Vakıf merkezinde gerçekleştirilen Ünyeliler buluşmasına katıldı.

Milletvekili HAMARAT burada yaptığı konuşmasında; “Bu gün Ankara’da  soğuk bir havada Vakıf Merkezimizde Ünyeli hemşerilerimizle bir arada olmanın sıcaklığını yaşıyoruz.

Atalarımızın güzel bir sözü vardır: “Kim bir araya gelmek istemiş de bir sebep bulamamış? – Kim ayrı-gayrılık istemiş de bir bahane bulamamış?” Bu sözden yola çıkarak diyoruz ki; Ünyeliler bir araya gelmek isterse bugün olduğu gibi bir çok sebep bulabilir. Bu sebepler hep buluşmak üzerine aranmalı, ayrılık üzerine değil.

Ben, bugün bir araya gelmemize vesile olan başta bizlere ev sahipliği yapan Vakıf başkanımız Sn. Kutsi YEREBASMAZ’a, Sn. Hasan Şimşek ve Sn. Emin Civanbay olmak üzere, toplantıya katılan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Aramızda Ankara’da değişik mevkilerde görev almış ağabeylerimiz ve arkadaşlarımız var. Ankara’da yaşayan hemşerilerimizin bir araya gelmesini sağlamak adına bu toplantı önemlidir. İstikrarlı bir şekilde devam etmesini temenni ediyorum. İstanbul’da bulunduğum süre zarfında birçok dernek ve vakıfta çeşitli faaliyetlerde bulunduk. Bu günde Ordu Milletvekili olarak gerek İstanbul ve gerekse Türkiye’nin dört bir tarafındaki hemşehri derneklerimizin faaliyetlerine imkan bulduğum sürece katılmaya özel önem gösteriyorum. Ankara’daki birlik ve beraberliği sağlamak adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Daha sonra toplantıya katılan hemşer kendilerini tanıtıp birlikteliği sağlamak adına fikirlerini beyan etmelerinin ardından toplantı sona erdi. Toplantıda katılımcılara kara lahana çorbası ikram edildi. Ünyeliler buluşmasının her ayın ilk Çarşamba günü Ordulular vakfında düzenli olarak yapılacağı açıklandı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-