eskort samsun

ÜNYENETHABER

Alkollü Olduğu İddia Edilen Sürücü Önce Vurdu Sonra Kaçtı

Alkollü Olduğu İddia Edilen Sürücü Önce Vurdu Sonra Kaçtı
31 Mart 2022 - 1:36

Ünye’de bu akşam saatlerinde meydana gelen kazada kimliği öğrenilemeyen alkollü olduğu iddia edilen sürücü başka bir otomobile arkadan çarpması sonrası olay yerinden kaçtı.

Kaza Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ünye istikametine seyir halinde ilerlemekte olan Engin Akgül idaresindeki 55 ZP 668 plakalı otomobile, arkadan gelmekte olan ve sürücüsü öğrenilemeyen 52 ACG 709 plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle her iki otomobil yol kenarına savruldu. Kaza sonrası 52 ACG 709 plakalı otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçarken, kazada ise Engin Akgül’ün yanında olduğu öğrenilen 1 kişi yaralandı.
Kazaya karışan diğer otomobil sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilirken , otomobilde ise polis çok sayıda alkol şişesi buldu.

“Bize Vurup Kaçtı”

Kazayı yaşayan 55 ZP 668 plakalı otomobilin sürücüsü Engin Agkül, “Arkadan gelen  52 ACG 709 plakalı beyaz otomobilin direk kendilerine vurduğunu ve sürüklediğini söyleyen 55 ZP 668 plakalı otomobilin sürücüsü Engin Akgül, “Biz Salıpazarı’ndan çıkıp Ünye’ye asker arkadaşlarımızla gezelim istedik. Hızımız 50-60 km seyrediyorduk ve ne olduğunu anlamadan arkadan bir şey vurdu ve savrula savrula bu kaza alanına kadar geldik. Araç bize arkadan vurdu ve biz Ünye’ye doğru gidiyorduk. Daha sonra indik derken arkadaşları arabadan çıkardık. Bir arkadaşımız şu an yaralı ve Ünye Devlet Hastanesine gitti. Araç sürücüsü alkollü ve kaçıp gitmiş buradan” dedi.

Devlet Sahil yolu üzerinde bulunan her iki otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-