eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK PARTİDE ŞOK YAŞANDI

AK PARTİDE ŞOK YAŞANDI
01 Mart 2015 - 0:22

İKİ ADAY ADAYINA TEMAYÜL ÖNCESİ ŞOK

XD11
AK Parti’de iki aday adayına temayül öncesi soğuk duş. Genel Merkez’in yerel yönetimlerde görev alanların milletvekili adayı olamayacağı kararına rağmen Hayati Öztürk, ve Bilge Başar Çelik’in aday olmaları üzerine iki ismin başvuruları reddedildi.

İki aday adayına temayül öncesi şok. AK Parti’de Genel Merkez’in yeni seçilen teşkilat mensupları ile belediye başkan ve meclis üyelerinin milletvekili aday adaylığının kabul edilmeyeceği kararına rağmen belediye meclis üyeliklerinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Hayati Öztürk ile Bilge Başar Çelik, temayüle girecek aday adayları listesinden çıkarıldı.
Hayati Öztürk ve Bilge Başar Çelik’in Genel Merkez kararıyla temayüle girecek isimler listesinden çıkarıldığı öğrenilirken, mevcut milletvekilleri ve Hüseyin Akyol dışında 51 milletvekili aday adayı temayüle girmiş oldu.
Aynı zamanda Ordu Büyükşehir Belediye Meclis Listesi’nde görev yapan Altınordu Belediyesi Meclis Üyesi Hayati Öztürk ile Gölköy Belediyesi Meclis Üyesi Başar Bilgi Çelik görevlerinden istifa ederek milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.

20150228_471481

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-