eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK PARTİDE HEYECANLI GÜN…VİDEO HABER

AK PARTİDE HEYECANLI GÜN…VİDEO HABER
28 Şubat 2015 - 9:29

AK PARTİ DELEGESİ TEMAYÜLDE SÖZÜNÜ SÖYLEYECEK

ak-parti-de-temayul-yoklamasi-heyecani
AK Parti’de temayül heyecanı yaşanıyor. AK Parti, hafta sonu tüm yurt genelinde olduğu gibi Ordu’da da milletvekili aday adayları için teşkilat mensuplarının eğilimini öğrenmek için yarın temayül yoklaması yapacak.
AK Parti, hafta sonunda yurt genelinde olduğu gibi Ordu’da da temayül yoklamasına gidiyor. 7 Haziran seçimlerinde milletvekili aday listesini belirlemek için teşkilat mensuplarının aday adayları hakkındaki eğilimlerini öğrenmek için AK Parti, Ordu’da Cumartesi günü temayül yoklaması yapacak.
Atatürk Spor Salonunda yapılacak temayül yoklamasında 2074 delege oy kullanırken, 57 aday adayı arasında mevcut milletvekilleri ile il başkanlığını bırakarak aday adayı olan Hüseyin Akyol, temayüle girmeyecek.
Gizli oylama usulüyle yapılacak olan temayül yoklamasında sonuçlar Ordu’da açıklanmayacak ve Ankara’dan gelecek heyet tarafından AK Parti Genel Merkez’ine götürülecek ve orada sayılacak ancak kamuoyuna açıklanmayacak.
AK Parti Genel Merkezi, temayül yoklamasından sonra kamuoyu anketlerinin milletvekili aday adayları ile genel merkezde yapacağı mülakatların ardından 57 aday adayı arasından Ordu’dan aday göstereceği 5 kişilik kesin milletvekili aday listesini 7 Nisan’da YSK’ya verecek.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-