eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK Parti Altınordu İlçe Yönetiminden Vali BALKANLIOĞLU’na Ziyaret

AK Parti Altınordu İlçe Yönetiminden Vali BALKANLIOĞLU’na Ziyaret
28 Ocak 2015 - 13:11

DSC_3932 (1)

Adalet ve Kalkınma Partisi Altınordu İlçe Başkanı İbrahim HEKİM  ve İlçe Yönetimi, Vali irfan BALKANLIOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

16 Kasım 2014 tarihinde yapılan kongrede, Adalet ve Kalkınma Partisi Altınordu İlçe Başkanlığına seçilen İbrahim HEKİM ve Yönetim Kurulu Üyelerini, makamında kabul eden Vali BALKANLIOĞLU, tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.

 Siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirten Vali BALKANLIOĞLU, “Bir ülkede demokrasiden bahsediliyorsa farklı fikirleri ve görüşleri savunan partiler eşit şartlarda yarışacak ve vatandaşa yapmak istediklerini anlatacaklar. Vatandaşın oyu ile de iktidara gelecekler. Sizin yapacağınız çalışmalar demokrasi açısından son derece önemli. Yani, vatandaşın oyuna talip olmak ve bu oyları da Mecliste temsil eder duruma getirmek, hizmet etmek” diye konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Altınordu İlçe Başkanı İbrahim HEKİM   ise yaptığı konuşmada, ”Sayın Valimiz İrfan BALKANLIOĞLU’na bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyoruz. İlk ziyaretimizi de  Sayın Valimize gerçekleştirdik. İlimizin  geleceği adına tüm kurum ve kuruluşlarla ortak hareket etmeye hazırız” şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-