eskort samsun

ÜNYENETHABER

Bir Liderin Doğuşu Recep Tayyip Erdoğan”

Bir Liderin Doğuşu Recep Tayyip Erdoğan”
14 Mart 2015 - 10:02

Ak Gençlik Okuyor

 

2

 

Ak Parti Ünye Gençlik Kolları kitap okuma kampanyası başlattı. Her ay bir kitap okumayı hedefleyen gençler, ilk olarak “Bir Liderin Doğuşu Recep Tayyip Erdoğan” adlı kitapla başladı.

Belediye Destek Oluyor

Ak Parti Ünye Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı, perşembe akşamı Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve gençlik kolları yönetim kurulunun katılı ile gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantının ardından Ak Parti Gençlik Kolları tarafından kitap kampanyası başlatıldığı açıklandı. Ünye Belediyesi’nin de destek verdiği kampanyayla, Ak Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerine toplam 30 kitap dağıtıldı.

 

Kitap okuma kampanyasına ilişkin bilgiler veren Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Arif Safa Sarı; “Göreve geldiğim ilk günden bu yana siyaset konusunda sadece sahada değil okuyarak da tecrübe kazanılabilir düşüncesini savunuyorum. Bu isteğimi belediye başkanına sunduğumuzda kitap konusunda elinden geleni yapacağını söyledi. Kitap okumaya ilk olarak Cumhurbaşkanımızın kitabını okuyarak başlamak istedik. Her ay bir kitap okuma kampanyası başlatalım dedik. Belediye Başkanımızda bu uygulamamıza destek oldu. Biz başlangıçta 30 tane kitap istedik, eksiğimiz olursa daha sonra tamamlayacağız” dedi.

 

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise gençlere öğütler vererek; “Sosyal hayatın, sivil toplumun ve siyasetin içinde olmak bazen derslerinizde bir puanlık düşmelere neden olabilir. Bu aslında sizin için bir kayıp değildir. İlerde çok daha fazlasını kazanabileceğiniz bilgi birikimleri elde edeceksiniz demektir. Hayatta her zaman birden fazla kapı vardır, tek yol yoktur. Sadece tek kapıyı zorlayıp buradan gideceğim dememeniz lazım. Hayat size bambaşka ufuklar açar her zaman. Yeter ki siz hazır olun, nereye gittiğinizi bilin. Nereye gittiğini bilmeyen gemiye hiçbir rüzgâr yardım edemez. Ne istediğinizi bilin, hayatta ona göre çalışın. Emin olun aradan 5 sene geçtikten sonra kendinizi çok daha iyi yerlerde bulacaksınız. Bunun yolu da okumaktan, bilgilenmekten ve emek harcamaktan geçiyor. Onun için biz bu bilgilenmeye dünyaya hükmeden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başlayalım dedik” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-