eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK GENÇLİK BAŞKANINI SEÇTİ

AK GENÇLİK BAŞKANINI SEÇTİ
19 Ocak 2015 - 9:00

AK Parti Ünye Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi Yapıldı

10931410_1605940562960729_7737820053073130871_n

AK Parti Ünye Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi Halil Efendi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Kongreye AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 23. Dönem Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol,AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, Ordu Baro Başkanı Oktay Çanak, AKP Ordu Gençlik Kolları Başkanı Onur Yurt, partililer, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede konuşmalara geçildi.

189 oyla Sefa Sarı başkan seçildi

Genel Merkezi tarafından Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı’na atanarak yaklaşık bir yıldır görevi yürüten Eczacı Sefa Sarı, bu kez de kongrede delegelerin oyunu alarak görevine devam denildi. 400 delegeden 189 delegenin katılımıyla gerçekleşen kongrede, 189 oyla Sefa Sarı başkan seçildi.  Ak Parti Ünye Gençlik Kolları eski Başkanı Sefa Okutucu’nun 2014 yılında memuriyete atanmasının ardından partinin Genel Merkezi tarafından Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı’na atanarak yaklaşık bir yıldır görevi yürüten Eczacı Sefa Sarı, bu kez de kongrede seçilerek görevine devam denildi.   
Başkan Arif Sefa Sarı, “Bizler Türkiye Cumhuriyeti gibi büyük itibarlı bir devletin gençleriyiz. Ak gençlik olarak Türkiye’ye yeni bedeller ödetmemek için mücadelemizi de bundan sonra karalılıkla sürdüreceğimize söz veriyoruz” dedi.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, şunları kaydetti,Gençler, sizler Sultan Alparslanların, Fatih’in, Sultan Selim’in yani Osmanlının torunlarısınız. Bu bilinçle yeni Türkiye’nin imar ve inşaatında daha çok çalışarak, bugünden gerekli hazırlıkları yaparak yarınlarda bizlerin yerine sizler olacaksınız. İçinizden belediye başkanları, milletvekilleri Allah izin verirse bakanlar, başbakanlar çıkacak. Gençler önümüzdeki haziran ayında yapılacak olan genel seçim bizim için çok önemli. Ak Partimizin dönüm noktası. Siz siyasette çok şanslısınız, çünkü gençlere ve gençliğe önem veren bir Başbakan ve Cumhurbaşkanına sahipsiniz. Bugün burada daha net görüyorum ki, ana muhalefet partisi ve diğer partilerin kongrelerini yaptıkları salonlarından çok daha kalabalık bir salon da biz gençliğin kongresini yapıyoruz. Bu da sizlerin gücünü gösteriyor.

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, “teşkilatımızın temelini oluşturan en önemli görevleri yapan gençlik kollarımız, her zaman gurur kaynağımız olmuştur. Gençlik kollarımız sadece yanımızda gezen, bayrak asan değil, ezelden gelen ve ebede giden tarihi, kültürel ve inanç misyonumuzun da en büyük üstlenicileri olmuşlardır. Bütün dünya, Türkiye Hükümetimize bakıyor, dünyanın çeşitli yerlerinde cefa çeken, eziyet gören milletler, ülkemizi takip ediyor. Bu sebepledir ki, gençliğimiz ülkemiz adına ne kadar büyük bir misyonu üstleniyor ise, daha da önemlisi dünya milletlerinin umudu olmaya devam edeceklerdir.Üstadın dediği gibi, “Vatan için, millet için, kim var dendiğinde, sağına soluna bakmadan ben varım” diyebilen bir nesilsiniz.”

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Ak Parti’de 13 yıl geri doğru gittiğimizde, gençlerine son derece değer veren bir parti. Seçilme yaşını 25’e indiren, her kademede partisine hizmet verecek olan gençlere güvenen, onlara yol açan ve adeta onlara yol açmak için üç dönem kuralını koyan, genç ve dinamik anlayışı ortaya koyan bir parti. Bizlerin Ünye’nin kalkınması için vermiş olduğumuz mücadeleye, her noktada genç kardeşlerimiz seçimlerde destek oldular. Ak Parti gençlere değer vermek suretiyle kökünün mazide olduğu, gözünün atide olduğu bir gençliği inşa etmek işin gayret sarf etmeye devam ediyoruz” dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-