eskort samsun

ÜNYENETHABER

AİLE FACİASI

AİLE FACİASI
17 Şubat 2015 - 8:16

Mutfaktaki ocağın açık kalması sonucu yayılan gazdan zehirlendiler

SA

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde evlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan 3 kişilik aileden 12 yaşındaki Melek Tan, yaşamını yitirdi, babası 41 yaşındaki Adem Tan ile annesi 38 yaşındaki Emine Tan ise tedavi altına alındı. Ailenin mutfaktaki ocağın açık kalması sonucu yayılan gazdan zehirlendiği ileri sürülürken, Melek Tan’ın öldüğü hastanede görevli Uzm. Dr. İnan Kılıç, “Yapılan ilk incelemelere göre kanında karbonmonoksite rastlanmamış. Neden öldüğü şu an için bilinmiyor, savcılık otopsi kararı aldı. Kesin nedeni otopsi sonucunda ortaya çıkacak” dedi.

Fatsa’nın Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde oturan Adem Tan, eşi Emine Tan ile kızı Melek Tan, bugün öğleden sonra, baş dönmesi şikayetiyle Fatsa Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Ocağın açık kalması sonucu yayılan gazdan etkilendiklerini söyleyen Adem Tan ile eşi Emine Tan, Samsun’a sevk edilerek özel bir hastanede tedavi altına alındı. Ambulansla Ordu’nun Altınordu İlçesi’ndeki özel bir hastaneye sevk edilen Fatsa Merkez Ortaokulu 6’ncı sınıf öğrencisi kızları Melek Tan ise yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

KALBİ İKİNCİ KEZ DURDU, ÇALIŞTIRILAMADI

Özel Hastanede görevli Uzm. Dr. İnan Kılıç, hastaneye kabul ettikleri Melek Tan’ın kalbinin durduğunu, yaptıkları müdahaleyle çalıştırdıklarını, ikinci kez duran kalbi çalıştıramadıklarını belirterek, “Başvuru sebebi kalp ve solunumu durmuş olarak hastaneye getiriliyor. Bize karbonmonoksit gazından etkilendiği belirtildi. Ancak yapılan ilk incelemelere göre kanında karbonmonoksite rastlanmamış. Neden öldüğü şu an için bilinmiyor, zaten savcılık otopsi kararı aldı. Otopsi sonucunda ortaya çıkacak” dedi.

Melek Tan’ın cesedi hastane morgundan alınarak kesin ölüm nedeninin belirlenmesi içinTrabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Savcılık da olayla ilgili soruşturma başlattı.

KARDEŞİ ÖLMÜŞ KENDİSİ KURTULMUŞTU

Öte yandan geçen yılın Ekim ayında sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Emine Tan, kızları Melisa Nur ve Melek Tan, Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Daha sonra Ordu Üniversitesi (ODÜ) Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Polikliniği’ne sevk edilen Melisa Nur Tan burada kurtarılamayarak ölmüş, ablası Melek Tan ise ambulans helikopterle Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edilmişti. Melek Tan ile anne Emine Tan hastanede yapılan tedavilerinin ardından sağlıklarına kavuşmuştu. –

12-yasindaki-melek-oldu-anne-ve-babasi-tedavi-6973591_x_o12-yasindaki-melek-tan-bu-kez-kurtulamadi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-