eskort samsun

ÜNYENETHABER

ADEM ÇALIK’TAN VEKİLLİK SİNYALİ

ADEM ÇALIK’TAN VEKİLLİK SİNYALİ
12 Şubat 2015 - 2:06

MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINA YEŞİL IŞIK

osb-iptal-olmus-degildir

Eski Ünye Ak Parti İlçe Başkanı Adem Çalık, kamuoyunda 7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için ismi konuşulmaya  başlandı.Sayın Adem Çalık’ın milletvekilliği aday adaylığı konusunda, kararını kesin vermemekle beraber, kulislerde milletvekilliği aday adaylığı için adının dolaştığını biliyoruz.

Kamuoyunda yapılan yoklamalarda ismi sık sık gündeme gelen, eski İlçe Başkanı Adem Çalık’ın aday adaylığı konusu ile ilgili sessizliği halen sürerken, kamuoyunda meraklı bekleyiş devam ediyor.

Edindiğimiz bilgilere göre, sayın Adem Çalık’ın adaylık için  nabız yokladığı,parti için görevden kaçmayacağı ve tercih edilir ise ,seve seve göreve talip olduğu yönünde haberler edindik.Ve yakın çevresinde bir hafta içerisinde milletvekilliği aday adaylığını açıklayacağı yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Bilindiği gibi Ak Parti İlçe Başkanlığına atama yolu ile gelen Sayın Çalık, girmiş olduğu yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde göstermiş olduğu başarı ile AkParti’nin oylarının artmasında büyük rol almıştı.Ak Parti’de ilçe Başkanlığı yaptığı dönemlerde başarılı bir çizgi yakalayan Çalık’ın ,adaylık konusunda nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-