eskort samsun

ÜNYENETHABER

7.Ordulular Sevgi Şöleni

7.Ordulular Sevgi Şöleni
10 Şubat 2015 - 9:52

Vali BALKANLIOĞLU KATILDI

001 (3)

Ordulu Dernekler Platformu’nun organize ettiği geleneksel “7. Ordulular Sevgi Şöleni”, 7 Şubat 2015 Cumartesi akşamı İstanbul’da yapıldı.

İstanbul-Bağcılar Kapalı Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleştirilen “7. Ordulular Sevgi Şöleni”ne Vali İrfan BALKANLIOĞLU, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ, Bağcılar Belediye BaşkanıLokman ÇAĞIRICI, İlçe Belediye Başkanları, Ordu Dernekler Platformu Başkanı  Opr.Dr. Şenel YEDİYILDIZ ve çok sayıda davetli katıldı.

Ordulu Dernekler Platformu’nca düzenlenen “7. Ordulular Sevgi Şöleni”nde konuşan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, ”Değerli Ordulular sizler çok şanslısınız. Çok güzel bir memleketiniz var. Ordu, Türkiye’nin en güzel şehirlerden bir tanesi. Bozulmamış doğası, nefis manzaraları, dereleri, gölleri ve sahiliyle mükemmel bir il” dedi.

“Biz de halka hizmet, hakka hizmettir anlayışıyla Ordu’yu bütün dünyaya tanıtmak istiyoruz” diyen Vali BALKANLIOĞLU, ”Son dönemlerde görmüşsünüzdür bütün ulusal medyada hatta Milli Piyango’da bile Ordu’ya yer verdirdik. Ordu’yu her yönüyle tanıtmaya devam edeceğiz. Amacımız, fındık dışında da geçim alternatifleri sunmak, turizmi geliştirmek ve özellikle de Arap turistleri Ordu’ya çekmek” şeklinde konuştu.

Vali İrfan BALKANLIOĞLU, ”Böyle bir organizasyonu düzenleyen bütün dostlarımıza selam ve saygılarımı iletiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ  ise konuşmasında, İstanbul’da bulunan derneklerin çok önemli bir sosyal fonksiyon icra ettiğini vurgulayarak, dernekleşme konusunda en yoğun dernekleşen illerin başında Ordu’nun geldiğini belirtti ve bu derneklerde çalışan, emek veren ve hemşeri dayanışmasını organize eden herkese teşekkür ederek gecenin hayırlı olmasını diledi.

Ordu Dernekler Platformu Başkanı  Opr.Dr. Şenel YEDİYILDIZ her sene geleneksel olarak yapmış oldukları programlara her geçen sene ilginin daha da arttığını belirterek, “Bu yıl 7.cisini düzenlediğimiz sevgi şöleninde daha etkin ve katılımın yoğun olduğu bir programla Orduluların karşısındayız. Bu gecede herkes Orduluların sevgiye olan düşkünlüklerini gördü. Ordulu olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

7. Ordulular Sevgi Şöleni”ne katılan Ordulular, sanatçılar Hülya POLAT, Seyfettin TOMAKİN ve Erol AYDOĞAN’ın seslendirdiği şarkı ve türkülerle gönüllerince eğlendi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-