eskort samsun

ÜNYENETHABER

“25 Makineyle Karla Mücadele Yapık”

“25 Makineyle Karla Mücadele Yapık”
06 Şubat 2015 - 17:43

Akkuş Belediyesi Şubat Ayı Meclisi Gerçekleştirildi
IMG_0103

Akkuş Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda konuşan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Büyükşehir belediyemizle birlikte oluşturduğumuz karla mücadele ekibiyle ortaklaşa karla mücadele yaptık. Akkuş’ta ciddi kar yağışı oldu. 25 makineyle yaptığımız karla mücadelede oldukça başarılı olduk hiçbir insanımızı mağdur etmedik” dedi.

ŞUBAT AYI İÇERİSİNDE 2 TİYATRO GÖSTERİSİ OLACAK

İçinde bulunduğumuz şubat ayında 2 kültürel etkinliğe ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Başkan Demirci, “İlk etkinliğimiz 12 şubatta olacak ve büyükşehir belediyemizin tiyatro ekibi hekimoğlu oyununu sergileyecek. İkinci etkinliğimiz ise 19 şubatta gerçekleştirilecek ve Ordu Valiliği’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında alkol ve bonzai ile mücadeleyi konu alan tiyatro ekibi ilçemizde olacak. Akkuşlu hemşehrilerimiz bu tiyatrolara özellikle de alkol ve bonzai ile mücadeleyi konu alan tiyatroya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

MART AYINDA 2 AYRI ETKİNLİK YAPILACAK

Şubat ayı gibi Mart ayında da etkinlik yapacaklarını sözlerine ekleyen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “4 mart ilçemizin kuruluş tarihi bu tarihe özel bir etkinlik yaparak ilçemizin kuruluşunu kutlayacağız. 8 Mart’ta ise kadınlar gününü kutlamak için bir program düzenleyeceğiz ve Türkiye’nin ilk bayan tulum çalan sanatçısı Filiz İlkay Balta’yı Akkuşlu bayanlarımızla buluşturacağız” dedi.

PROJE EKİBİ KURDUK

Arazide çalışmanın elverişli olmadığı kış mevsimi içerisinde proje ekibi kurduklarını söyleyen Başkan Demirci, “Akkuş’a katkı verecek projeler üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Bununla ilgili bir ekip kurduk ve Akkuş’a yapmayı düşündüğümüz projeler üzerinde çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-