eskort samsun

ÜNYENETHABER

2 BİN NÜFUS BİZİM İÇİN BÜYÜK KAYIP

2 BİN NÜFUS BİZİM İÇİN BÜYÜK KAYIP
05 Şubat 2015 - 13:08

Mahallelerin Sorunları Masaya Yatırıldı

IMG_0010 (1)

Başkan Demirci Muhtarlarla Bir Araya GeldiAkkuş Belediye Başkanı İsa Demirci mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Akkuş Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen toplantıda mahallelerde yapılacak çalışmalar ve sorunlarla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Belediye birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Demirci, “Sizlerin taleplerini ve sorunlarınızı dinlemek için bir araya geldik. Akkuş hepimizin birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

2 BİN NÜFUS BİZİM İÇİN BÜYÜK KAYIP

Toplantıda son nüfus sonuçlarına da değinen Başka İsa Demirci, “İlçe olarak nüfusta 2 bin kaybımız var. Nüfus demek para demek, bizim için 2 bin rakamı büyük bir rakam. Bu kaybı önümüzde ki yıllarda telafi etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

 

OKULLARLA İLGİLENİN

Muhtarlara son açıklanan TEOG sınav sonuçları hakkında bilgide veren Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Sizlerden okullarımıza sahip çıkmanızı istiyorum. Öğretmenlerimizin, okullarımızın ihtiyaçları varsa bunu kendi ihtiyacınız gibi görüp bize iletin. Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz. Bu konuda taviz veremeyiz. Eğitim bizim için çok önemli” şeklinde konuştu.

Toplantıda söz alan mahalle muhtarları yol çalışmaları ve özellikle karla mücadele konusunda gösterilen özveriden dolayı Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ve Akkuş Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Toplantıda son olarak belediye birim müdürleri mahallelerde yapılacak çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendirerek görüş alışverişinde bulundular.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-