Yeniden Refah Partisi Başkan ADAYI Hayati Balcı Yenilikler Getiriyor
Ünye ilçesinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere sayılı günler kala, Yeniden Refah Partisi'nin Belediye Başkan adayı Hayati Balcı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor
Genel - 15-03-2024 17:38
Ünye ilçesinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere sayılı günler kala, Yeniden Refah Partisi'nin Belediye Başkan adayı Hayati Balcı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Balcı, ilçenin ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı projelerini vatandaşlarla buluşturmak ve desteklerini kazanmak için yoğun bir tempoda çalışıyor.
Balcı, son dönemde gerçekleştirdiği ziyaretler ve etkinliklerle Ünye halkına seslenmeye devam ediyor. Vatandaşlarla doğrudan temas kurarak onların beklenti ve taleplerini dinleyen Balcı, ilçenin sorunlarını tespit ederek çözüm odaklı bir yaklaşımla hareket ediyor.
Seçim sürecinde halkla yakın teması ön planda tutan Balcı, sosyal medya platformları üzerinden de vatandaşlarla iletişim kurarak görüşlerini paylaşıyor ve soruları yanıtlıyor. Ayrıca mahalle toplantıları ve mitingler düzenleyerek Ünye'nin dört bir yanındaki vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Ziyaretlerine Yeşilkent mahallesi ile devam eden Balcı, mahalleliyle bir araya gelerek onların sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Hayati Balcı; "Yeşilkent mahallesindeki vatandaşlarımızla buluştuk. Köy halkının sorunlarını dinledikten sonra çözüm önerilerimizi anlatıp oylarına talip olduk. Şehrimizin her bir ferdi eşit şartlarda hizmet almayı hak ediyor. Köy, mahalle ayrımı yapmadan Ünye'nin tüm bölgelerine gerekli desteği sağlayacağız." ifadelerini kullandı.
[gallery link="file" size="full" ids="294943,294944,294945"]
Günün Diğer Haberleri