VATANDAŞLAR BELEDİYE DÜKKÂNLARI İÇİN BİRBİRİNE GİRDİ
Ünye Büyük Cami çevresinde bulunan esnaflar, bulundukları iş yerlerini boşaltmaya çalıştığı sırada aralarında çıkan tartışma gerginliğe yol açtı
Genel - 27-02-2022 19:21
Ünye Büyük Cami çevresinde bulunan esnaflar, bulundukları iş yerlerini boşaltmaya çalıştığı sırada aralarında çıkan tartışma gerginliğe yol açtı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından iş merkezi yapılması maksadıyla SGK’ya devredildiği öğrenilen ve daha sonra yıkım kararının alınmasıyla iş yerlerini boşaltmaya başlayan esnaflar arasındaki tartışma kavgaya dönüştü.
Esnaf tarafından iş yerlerinin boşaltılması sırasında çıkan tartışmada, cam ve çerçeveler indi. Esnafların ağız dalaşını araya giren vatandaşlar engellerken, olay yerine Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri gelerek müdahale etti.
Tartışmanın görüntüleri ise saniye saniye bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
[gallery link="file" columns="1" size="large" ids="217532,217533,217534,217535,217536,217537"]
Günün Diğer Haberleri