Ünye’de Ergenlik Dönemi Sorunları Konferansla Ele Alındı

Ünye Belediyesi iş birliğinde sürdürülen “Bugünün ve Yarının Çocuklarının Dostu Ünye” projesi kapsamında, gençlerin gelişim süreçlerine yönelik önemli bir etkinlik gerçekleştirildi.

Teknoloji - 17-05-2025 18:06

Proje çerçevesinde, Dr. Nudan Güleç ve Uzman Klinik Psikolog Mustafa Sungur tarafından Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’ndaErgenlik, Olası Sorunlar ve Ele Alınış” başlıklı bir konferans düzenlendi.

Konferansta, ergenlik döneminde yaşanan fiziksel, duygusal ve sosyal değişimlerin çocuklar ve aileler üzerindeki etkileri ele alındı. Ayrıca, bu sürecin sağlıklı bir şekilde yönetilmesine yönelik öneriler sunuldu. Katılımcılar, uzmanlar tarafından aktarılan bilgiler ışığında ergenlik dönemine dair farkındalıklarını artırma imkânı buldu.

Etkinlik, ailelerin ve eğitimcilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşirken, Ünye Belediyesi yetkilileri bu tür farkındalık artırıcı programların devam edeceğini belirtti.

Günün Diğer Haberleri