Ünye’de Akaryakıt İstasyonunda Kaçak Ürünler Ele Geçirildi

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir akaryakıt istasyonuna yönelik gerçekleştirilen denetimde, satışa sunulduğu belirlenen çok sayıda yasaklı ürün ele geçirildi.

Ünye - 08-09-2026 13:49

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir akaryakıt istasyonuna yönelik gerçekleştirilen denetimde, satışa sunulduğu belirlenen çok sayıda yasaklı ürün ele geçirildi.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ünye’de gerçekleştirdikleri saha denetimleri sırasında bir akaryakıt istasyonunun market bölümünü kontrol etti.

Denetim sırasında markette satışı yasak olan takviye gıda ürünleri ile açıkta bulunan purolar tespit edildi. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcısının talimatıyla iş yerinde arama gerçekleştirildi.

711 Takviye Gıda Ve 22 Puro

Yapılan aramada 711 adet yasaklı takviye gıda maddesi ile 22 adet puro ele geçirildi.

Ele geçirilen ürünlere el konulurken, olayla bağlantılı 1 şüpheli hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan işlem başlatıldı.

Ünye’de kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik denetim ve çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Günün Diğer Haberleri