Başkan Tavlı: “Osb’ye Yakışır Bir Yol Kazandırdık”
Ünye belediyesi, ilçenin sanayi altyapısını güçlendirmek amacıyla organize sanayi bölgesi (osb) yolunda başlattığı beton yol çalışmalarını tamamladı. Sanayiye ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmeyi amaçlayan çalışma kapsamında, 1400 metrelik güzergâh dayanıklı ve uzun ömürlü beton yolla kaplandı.
25 santimetre kalınlığında, çift hasırlı olarak uygulanan beton yol sayesinde, ağır tonajlı araçların güvenli geçişi sağlanırken, bölgedeki üretim ve lojistik süreçlerinin de kesintisiz ilerlemesi hedefleniyor.
Yağmur Suyu Altyapısı Da Tamamlandı
Yol yenileme çalışmalarıyla eş zamanlı olarak yağmur suyu altyapısı da güçlendirildi. Ünye belediyesi ekipleri, 60 metre uzunluğunda yeni bir yağmur suyu hattı döşedi. Ayrıca 40 metre uzunluğunda çift gözlü menfez inşa edilerek yağışlı havalarda yolun zarar görmesinin önüne geçildi.
Başkan Tavlı’dan Değerlendirme
Yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan ünye belediye başkanı Hüseyin Tavlı, osb yolunun önemine dikkat çekti. Tavlı, şunları söyledi:
“Ünye’mizin sanayi potansiyelini artıracak organize sanayi bölgesi’ne ulaşımı sağlayan bu güzergâh, hem sanayicilerimiz hem de çalışanlarımız için büyük önem taşıyor. Kalıcı, dayanıklı ve güvenli bir yol çalışmasını hayata geçirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Altyapısıyla birlikte planladığımız bu proje, ünye osb’nin gelişimine katkı sunacaktır. Emek veren tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemize ve sanayi bölgemize hayırlı olsun.”
Ünye belediyesi’nin gerçekleştirdiği bu çalışma, hem ulaşım konforunu artıracak hem de sanayi bölgesinin gelişimine katkı sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.