SEMİZ, ''İDDİALAR BİZİM YOLUMUZUN DOĞRU OLDUĞUNU GÖSTERİR''
Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz 4
Genel - 22-10-2023 23:55
Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz 4.5 yıllık hizmet süresini değerlendirdiği istişare programında, hakkında basında çıkan iddialarla ilgili soruya cevap verdi.
İstişare toplantısına katılan Çakır Medya Grup-A52 TV Genel Yayın Yönetmeni Yunus Zor'un "Hakkınızda sosyal medyada yayınlanan yolsuzluk iddiaları var. Bu konu ile ilgili görüşlerinizi kamuoyu merak ediyor" sorusuna net cevap verdi.
HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI
Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz'in cevabı şöyle;
"Bu olay hukuki bir süreçtir. Bu olayları bilen, olayların içindeymiş gibi konuşan insanlar hakkında hukuk sureci başlatılmıştır. Bu tarz hadiselerde hiçbir şahısla alakamız yoktur. Çaybaşı'nın her tarafında bir problem bulabilirler. İlgili mecralara bu konu ile alakalı gereken suç duyuruları yapılmıştır. Ben bu konudan şöyle bir mesaj alıyorum 'sen Çaybaşı'nın başında durmaya devam et' diye bir mesaj almaktayım. Ama bilemiyorum , hiç kusura bakmayın bu konu üzerinde duracağımız bir konu değildir.
HİZMET İÇİN VARIM
Ordu Büyükşehir Belediyesinde de protokollerimiz vardır. Bugün ikizce Belediyesine onlarca araba mıcır gidiyor Çaybaşı'nın mıcır tesisinden. Akkuş'un Kurtboğaz yolundan, dağ yoluna kadar 300 araba malzeme verdik. 2 tane makinemiz orada arızalandı. Biz hizmet etmekten korkmayız. Halkımız gıdasını, malzemelerini o yol üzerinden götürüyorlar. Benim yol güzergâhımda değil diye , ben buraya malzeme veremem diyemem. Bizim görev anlayışımız vatandaşımıza hizmettir "dedi.
Günün Diğer Haberleri