Ordu'nun Altınordu ilçesinde bir avukata ait park halindeki otomobile yönelik düzenlenen çirkin saldırı, emniyet güçlerinin hızlı müdahalesiyle aydınlatıldı. Olayın ardından yakalanan iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Park Halindeki Araca Zarar Verdiler
Olay, Altınordu ilçesine bağlı Akyazı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir avukata ait park halindeki araca kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlendi. Yapılan araştırmalar sonucunda, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin meslek olarak elektrikçi olduğu tespit edildi. Şüphelilerin hedef aldığı araçta camlar kırılırken, kaporta kısmında da büyük maddi hasar oluştu.
Ekiplerin Çalışmasıyla Yakalandılar
Saldırının ihbar edilmesinin ardından Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili kapsamlı bir çalışma başlattı. Kısa sürede kimlikleri belirlenen iki zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki sorgu ve işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Mahkeme salonuna çıkarılan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.