Ordu’da Acı Tesadüf, Aynı Gün İki Kayıp, Aynı Ailede İki Yıkım

Ordu’nun Altınordu ilçesinde trafiğe kapalı yolda yürürken motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanan 61 yaşındaki Ercan Uzunlar, 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Aynı tarihte, 7 yıl önce oğlunu kaybeden Pınar Uzunlar için bu kayıp bir değil, iki kez yürek yaktı.

Ordu - 04-04-2025 12:27

Trafiğe Kapalı Yolda İhmalkârlık

23 Mart Pazar gecesi, Altınordu Yeni Mahalle İsmet Paşa Caddesi’nde meydana gelen kazada, trafiğe kapalı olduğu belirtilen yolda yürüyen Ercan Uzunlar’a, E.A. yönetimindeki motosiklet çarptı. Ağır yaralanan Uzunlar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

9 Günlük Yaşam Savaşı Kaybedildi

Yoğun bakımda geçen 9 günün ardından Ercan Uzunlar, 1 Nisan’da hayata gözlerini yumdu. Geride gözü yaşlı bir eş, yıkılmış bir aile ve cevap bekleyen sorular kaldı.

"Bu Sadece Kaza Değil"

Eşini kaybeden Pınar Uzunlar, aynı acıyı ikinci kez yaşarken isyanını şu sözlerle dile getirdi:

“7 yıl önce Kurban Bayramı’nın ikinci günü oğlumu kaybettim, şimdi eşimi. Bu bir kader değil. Bu, ihmal ve sorumsuzluğun sonucu. O motosiklet o yolda olmamalıydı. Sürücü serbest… Peki adalet nerede?”

Adalet Talebi Büyüyor

Ailenin ve çevre halkının ortak talebi net: Trafiğe kapalı alanda yaşanan bu olayın "basit bir kaza" olarak değerlendirilmemesi ve sorumluların yargı önünde hesap vermesi.

Günün Diğer Haberleri