Ordu Şehir Hastanesinin 12. Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatındaki son durum ve yapılacak çalışmalar, Ordu Valisi Muammer Erol başkanlığında düzenlenen 12. koordinasyon toplantısında değerlendirilerek, altyapı hizmetlerinde önemli ilerlemeler kaydedildiği ve kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yapıldı.

Ordu - 20-03-2025 16:01

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi'nde yapımı süren 1200 yatak kapasiteli Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatındaki son durum ve yapılacak çalışmalar, 12. koordinasyon toplantısında değerlendirildi. Toplantıya, Ordu Valisi Muammer Erol başkanlık ederken, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Serdar Ateş, DSİ Samsun 7. Bölge Müdür Yardımcısı Murat Şerbetçi, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün ve diğer yetkililer katıldı.

Toplantıda, hastanenin örnek servis odaları, ameliyathaneler, yoğun bakım odaları, yemekhane gibi temel alanlarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Ayrıca, hastaneye ulaşım sağlayacak yollar, Say Deresi ıslah çalışmaları ve altyapı hizmetleri (elektrik, doğalgaz, internet, su, kanalizasyon) ile ilgili gelinen son durum da ele alındı.

Vali Erol, yapılan çalışmaların zamanında tamamlanması için yoğun bir çaba gösterildiğini belirterek, kurumlar arasındaki işbirliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekti. “Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda, önceki toplantılarda sorun olarak görülen konuların çözüme kavuşturulduğunu ve altyapı hizmetlerinde önemli bir mesafe kat edildiğini gördük. Çaba sarf eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Günün Diğer Haberleri