Ordu Fatsa’da Otomobil Irmağa Düştü: 5 Kişi Mahsur Kaldı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir otomobil Bolaman Irmağı’na sürüklendi. Araçtaki 5 kişi mahsur kaldı, ekipler kurtarma çalışması başlattı.

Ordu - 27-09-2025 13:25

Ordu’nun Fatsa ilçesinde hareket halindeki bir otomobil kontrolden çıkarak Bolaman Irmağı’na sürüklendi. Araçta bulunan 5 kişi, suların ortasında mahsur kaldı.

Kaza, Fatsa’nın Taşlıca Mahallesi Alman Köprüsü mevkisinde yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, Bolaman Irmağı’na girdi. Araçta bulunan 5 kişi suyun ortasında mahsur kaldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan kurtarma ekipleri, araçtaki vatandaşları güvenli bir şekilde çıkarmak için yoğun çaba harcıyor.

Olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Günün Diğer Haberleri