NEDEN AĞAOĞLU ?
Genel - 16-05-2017 01:37
22 Mart akşamı Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır'a yapılan saldırının emniyet tarafından sürdürülen tahkikatı sonrası çıkan deliller neticesinde AĞAOĞLU firması ,Yasin Ocak ve Ertan Yılmaz isimleri tespit edilmiş olup,konu edilen darp olayında şüpheli olarak ifadeleri alınmıştır.
Şüphelilerin ifadelerinde belirtikleri gibi Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır'ı tanımadıkları ve darp olayını gerçekleştirmek için hiç bir nedenlerinin olmadığını belirtmişlerdir.
Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır'ın söz konusu ifadesinde yukarıda adı geçen kişiler ve kurumla en ufak temas ve tanışıklığı olmadığını ve Çakır medya olarak şüpheli konumundaki kişiler ve firma ile alakalı hiç bir şekilde haber yapılmadığını belirtmiştir.
Konu itibarı ile şüpheliler Yasin Ocak ve Ertan Yılmaz ile müşteki Cihan Çakır arasında bir husumet olmadığına ve darp olayı için bir gerekçe bulunmadığına ,kasten yaralama ve gasp olayı dosyasına şüpheliler HAVADAN İNMEDİĞİNE göre,
VARAN 1
- Saldırıyı gerçekleştiren kişiler neden Ağaoğlu firmasının aracına binmiştir?
-Şüphelilerin verdiği ifadeye göre,darp olayında kullanılan araç Ağaoğlu firmasının değil ise ve kendi araçları farklı ise, saldırıdan sonra aracın üzerinde oynama yapıldığı belgeleri ile tespit edilmedi mi ?
VARAN 2
Ve bunun gibi bir çok suçlamayı kabul etmeyen şüphelilerin,kendilerini aklama yerine ,
-Şüphelilerin TEHDİT,KARALAMA,İTİBARSIZLAŞTIRMA,HAKARET,İFTİRA gibi seviyesiz ve kanunsuz olaylara girmesi ,ne kendilerini aklamaya ,nede kendilerini haklı konumuna getirmeye yetecek midir ?
-Gerçekleşen bir darp olayı vardır ve şüphelilerin haklarında ki iddiaları sonlandırmak ve kendi ifadelerine göre soy adlarının ve Ağaoğlu firmasına sürülebilecek lekeyi temizlemek ve olayı aydınlatmada ADALETE yardımcı olacakları yerde, yukarıda belirtiğimiz gibi yakışıksız söylemlere girmelerini manidar bulduğumuz gibi,kimseye faydası da olmayacağı açık değil midir ?
VARAN 3
-TEHDİT,KARALAMA,İTİBARSIZLAŞTIRMA,HAKARET,İFTİRA kampanyaları ile HEDEF Mİ SAPTIRILMAK İSTENİYOR?
-Saldırı olayını AZMETTİRENLERİN suskunluğu sürerken ,kamuoyunun dikkatini başka yöne çevirme çabası içinde olanlar ,kendilerini kurtarabileceklerini mi sanıyorlar ?
-Adalet ışığında ve dava sürecinde ,şüpheliler dışında elimizde bulunan delilleri ve söz konusu darp ve gasp olayın başındaki 3 ismi açığa çıkaracak GİZLİ TANIK KİM ?
-AĞAOĞLU FİRMASIYLA YOLLARIMIZI KESİŞTİRENLER KİM VEYA KİMLERDİR?
MÜCADELEMİZ SÜRECEK
Ayrıca söz konusu kasten yaralama ve gasp davası ve beraberinde gelebilecek her türlü kanunsuz söylev ve hareket, Avukatlarımız tarafından hukuksal boyutta sonuna kadar takibi yapılacağını da kamuoyuna bildirir,söz konusu kişileri ispat edemeyecekleri söylemler içine girmeleri yerine, enerjilerini kendilerini aklama yönünde kullanmalarını öneririz....
SON OLARAK KAMUOYUNUNA SORUYORUZ
DOSYADA NEDEN AĞAOĞLU İSMİ VAR ?
ÇAKIR MEDYA GROUP
Günün Diğer Haberleri