MİLLETVEKİLİ ADAYI ADEM AĞCA, SEÇİM SONUCUNU DEĞERLENDİRDİ
Yeniden Refah Partisi Ordu 1
Genel - 16-05-2023 11:09
Yeniden Refah Partisi Ordu 1. Sıra millet vekili adayı Adem Ağca seçim sonucu ile ilgili değerlendirme ve açıklama yaptı.
Yeniden Refah Partisi olarak Milletvekili adaylığımızda Ordu ilimizde halkımıza kendimizi ifade etmeye çalıştık bu çalışmalarda bölge halkımızın tarafımıza ve Liderimiz sayın Dr.Fatih Erbakan'a gösterdiği ilgi,hoşgörü, misafirperverliği siyâset üstü bir sevgiydi.
Yeni kurulan ve ilk defa seçime giren yeni partiler arasında kendi logosuna güvenerek seçime giren tek partiyiz ve bu özgüvenle 5 millet vekili ile ülke genelinde %3 oy aldık.
Yeniden Refah Partisi olarak biz sadece seçimden seçime çalışmadık, her daim milletimizin ve ulusumuzun geleceği için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz.
Genel başkanımızla birlikte 5 vekilimizin mecliste olduğunu ,Mecliste 1 milligörüş vekilinin ,20 vekil kadar etkili olduğunu Geçmişte gördük ,Gençlerimizde buna inşallah önümüzdeki dönemde şahit olacaktır.
Bizlere oy verenler ve biraz daha beklesin diyerek oy vermeyen Tüm Ordulu kardeşlerime teşekkür ediyorum .
Milligörüşte umutsuzluk olmaz !
Seçim bitti diye mağduriyetlere sessiz kalmayacağız. Ilk etapta
Günün Diğer Haberleri