Mesudiye'de 18 Aydır Aranıyordu, Cansız Bedenine Ulaşıldı!

Ordu’nun Mesudiye ilçesine bağlı Güzelce Köyü’nde, 28 Ağustos 2023 tarihinde kaybolan İrfan Karapınar’dan 18 ay boyunca haber alınamamıştı. Yapılan geniş çaplı aramalara rağmen bir türlü bulunamayan Karapınar’ın cansız bedeni, geçtiğimiz ay köyün alt kısmında yer alan ormanlık alanda bulundu.

Ordu - 05-03-2025 15:45

Karapınar’ın cesedi, bulunduğu noktada paslanmış bir kırma tüfekle birlikte tespit edildi. Yapılan incelemede, üzerinde kimlik ya da cep telefonu gibi kişisel belgelere rastlanmazken, bazı kişisel eşyalarının ise evinde olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam etmekte olup, yetkililer Karapınar’ın ölümüne dair herhangi bir şüpheli durumu araştırmaya devam ediyor. Bölgedeki güvenlik güçleri, ölümün nedeni ve kaybolduğu dönemde yaşanan olaylarla ilgili daha fazla bilgi edinmeye çalışıyor.

Günün Diğer Haberleri