KUMRU’DA KORKUNÇ OLAY: 1 KADIN HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ AĞIR YARALI

Ordu’nun Kumru ilçesinde meydana gelen olay, bölgede büyük üzüntüye neden oldu.

Ordu - 23-06-2026 18:59

KUMRU’DA KORKUNÇ OLAY: 1 KADIN HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ AĞIR YARALI

Ordu’nun Kumru ilçesinde meydana gelen olay, bölgede büyük üzüntüye neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, S.S. isimli şahsın işlettiği bir manavda, şahıs ile eşi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine kadın boğazından yaralandı.

İş yerinin kapalı olması nedeniyle olay yerine ulaşmakta güçlük çeken ekipler ve çevredeki vatandaşlar, camı kırarak içeri girdi. Ağır yaralı olarak dışarı çıkarılan kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay sırasında iş yerinde bulunan bir servis şoförünün de bıçakla yaralandığı belirtildi. Ağır yaralı servis şoförü, ilk müdahalenin ardından Fatsa Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayla ilgili güvenlik güçleri geniş çaplı soruşturma başlatırken, bölgede incelemelerin sürdüğü bildirildi.

Günün Diğer Haberleri