Kumbaşı Sahili'nden Gelen Acı Haber: Yiğitcan Kıran Hayatını Kaybetti

Ordu’nun Altınordu ilçesi Kumbaşı Mahallesi’nde serinlemek için denize giren üç öğrenciden biri olan Yiğitcan Kıran’dan maalesef acı haber geldi.

Ordu - 21-05-2025 11:48

Dün yaşanan olayda, denize giren üç öğrenciden ikisi boğulma tehlikesi yaşamış, biri ise çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılırken, Yiğitcan Kıran bilinci kapalı şekilde sudan çıkarılmış ve yoğun bakıma alınmıştı.

Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen Yiğitcan Kıran'ın yaşam mücadelesi bu sabah saatlerinde son buldu. Genç yaşta hayatını kaybeden Yiğitcan’ın vefatı, ailesi başta olmak üzere tüm Ordu’yu yasa boğdu.

Yetkililer, sahil bölgelerinde özellikle gençlerin denize girişlerinde dikkatli olunması ve can güvenliğini tehdit edebilecek durumlara karşı tedbirli davranılması çağrısında bulundu.

Günün Diğer Haberleri