Kosova Avrupa Güzeli Güler Erdoğan, Giresun'da Feci Şekilde Hayatını Kaybetti

Bayram tatili için Giresun’a gelen ve “Kosova Avrupa Güzeli” unvanına sahip 27 yaşındaki manken Güler Erdoğan, Karadeniz Sahil Yolu'nda yaşamını yitirdi. Genç modelin, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiği iddia ediliyor.

Gündem - 04-04-2025 15:59

Hacı Hüseyin Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde hareketsiz halde yatan Erdoğan’ı fark eden sürücüler, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen ekipler, Güler Erdoğan’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Bir mankenlik ajansında çalıştığı öğrenilen Erdoğan’ın, sahip olduğu güzellik unvanı ve kariyeriyle dikkat çektiği ifade edildi. Genç yaşta hayatını kaybeden Erdoğan'ın vefatı, yakınları ve sevenlerini yasa boğarken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yetkililer, kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Günün Diğer Haberleri