HASTANE İÇİN ANKARA'DAN HEYET GELDİ

Ankara'dan gelen heyet Ordu Şehir Hastanesi için incelemelerde bulundular

Genel - 15-05-2020 00:28

Ankara'dan gelen heyet Ordu Şehir Hastanesi için incelemelerde bulundular. Gerçekleştirilen incelemeler sırasında Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Dursun Duyar’a Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ile Üniversite heyeti eşlik etti.

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi yatırımı için Ordu’ya gelen Sağlık Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Dursun DUYAR ve beraberindeki heyet hastanenin yapılacağı Akçatepe Mahallesinde bulunan arsa üzerinde incelemelerde bulunarak İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa KASAPOĞLU’nu ziyaret etti.

Heyet Ziyaret sonrası ODÜ Arazisinde İncelemelerde Bulundu.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Dursun Duyar, Ordu Üniversitesi ait 300 dönümlük alan üzerinde durum değerlendirmesi yapmak üzere Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ı ziyaret etti.

Yapılan ziyaret kapsamında proje çalışmaları devam eden ve projenin sonlandırılmasını takiben ihalesine çıkılacak olan hastane arazisi üzerinde incelemelerde bulunuldu.


Rektör Akdoğan, “Biz Ordu Üniversitesi olarak, hasta olan bir vatandaşımızın bütün tıbbi tedavilerinin Ordu’da yapılarak çevre illere olan bağımlılığın azalmasını arzu etmekteyiz. Ordu halkının sağlık sorunlarının çözülmesi ve hastane probleminin halledilmesi için daha modern, gelişmiş teknolojilerle donatılmış, hekim sayısının yeterli olduğu bir hastanenin yapılması gerekliliği herkesin ortak düşüncesidir. Daha önce de ihtiyaç duyulduğu takdirde ikinci bir alternatif olarak Üniversitemize ait 300 dönümlük arazinin müsait olduğunu ifade etmiştim. Bugün burada Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırım Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında hastane için tahsis edilecek alanda incelemeler yaparak arazinin uygunluk durumu ve mevcut durum hakkında fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.

Günün Diğer Haberleri