EVLENME VAADİYLE DOLANDIRILMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Ordu’da Bulgaristan’dan telefon yoluyla tanıştığı kadına aşık olan kişi az kalsın 9 bin Euro dolandırılıyordu

Genel - 10-09-2021 23:04

Ordu’da Bulgaristan’dan telefon yoluyla tanıştığı kadına aşık olan kişi az kalsın 9 bin Euro dolandırılıyordu.


İsmi açıklanmayan kişi, Bulgaristan’dan bir kadınla telefon yoluyla tanıştı. Bulgaristan’daki kadın Türkiye’ye gelip evlenebilmesi için para istedi.
Ordulu vatandaş Vakıfbank Altınordu Şubesi’ne giderek hesabındaki 9 bin Euroyu kadının hesabına göndermek  istediği sırada güvenlik görevlileri durumdan şüphelendi. Kişinin sürekli telefonla konuşması dikkat çekmesi üzerine güvenlik görevlileri durumu polise bildirdi. Polis gelene kadar vatandaş işlem yapmaması için oyalandı.


Polisin olay yerine gelmesiyle birlikte vatandaşta dolandırılmaktan kurtarıldı. Sadece telefonla görüştüğü ve evlenme vaadine kanan vatandaş son dakikada parasını kurtarmanın sevincini yaşadı.

Günün Diğer Haberleri