Diyanet İşleri Başkanlığı Ve Türkiye Diyanet Vakfı Ortak Kurban Bağışı Düzenledi
Genel - 25-08-2017 17:52
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak Türkiye genelinde başlattığı kurban bağışı kampanyası kapsamında Ünye'de stant açılarak, vatandaşlardan kurban bağışı toplanmaya başlandı.
İlçe Müftülüğü ile birlikte Ünye Cumhuriyet Meydanında kurulan kurban bağışı standında vakıf görevlileri, vatandaşlara Diyanet Vakfının kurban kampanyası hakkında bilgi vererek, bağışta bulunmak isteyenlerin bağışlarını kabul ediyor.
Bağış hakkında bilgi veren Ünye müftü vekili Mustafa Ocak,"Her sene olduğu gibi bu senede Ünye'mizde ki vatandaşlarımızı Türkiye genelinde başlatılan kurban bağışı kampanyamıza davet ediyoruz. Açılan bu stantlarımızda yapılacak olan Yurtiçi bağış miktarı 850 lira, Yurtdışı bağış miktarı ise 600 lira olarak belirlenmiştir." dedi.
Açılan stantların Kurban bayramının ilk gününe kadar devam edeceği belirtildi.
Günün Diğer Haberleri