Ordu Haberci Gazetesinin her yıl düzenli olarak organize ettiği ‘Dayanışma Gecesi’ Ordu öğretmen evinde yapılan bir akşam yemeği ile gerçekleşti.
2019 yılı ilimiz kalkınması ve gelişmesi ile toplumun her kesimini yakından ilgilendiren ekonomi, eğitim, sağlık, gıda, yapı, teknik vs. iş dünyasında emeği hizmetleri bulunan kişi ve kuruluşlara “Özel Hizmet Başarı” plaketi takdim edildi.
2 Kasım 2019 Cumartesi akşamı Düzenlenen programda ilk olarak “onur ödülü” son 30 yıldır Ordu’nun kültür sanat, sağlık ve ekonomi hayatına büyük katkıları olan Ordu’nun ilk kadın İngilizce öğretmeni, Türkiye’nin ilk kadın ateşesi olan ORSEV Başkanı Sevinç Özel’e verilirken Uzman Doktor Mustafa Münir Tercan, Ordu Ticaret Borsası eski Başkanı Necdet Gürsoy onur ödülüne layık görüldü.
Ayrıca gecede “Özel Hizmet Başarı Ödülü” Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Uzman doktor Fatma Küçüker, Teknikerler Birliği ORDU İl temsilciliği İl Başkanı Musa Kıranlı’ya da onur ödülü verildi.
Törende ödüllerini alan kişi ve kuruluş temsilcileri kısa konuşmalar yaparak plaketlerini alnırken geceye 4 adet Hizmet Başarı Ödülüne layık görülen ÜNYE ilçesi dikkat çekmiş olup Teknikerler Birliği Ordu İl Başkanı Musa Kıranlı yaptığı konuşma alkışlarla takdirle karşılandı.