ÇOK KOLAY AVM ,MÜSTERİSİNİ ÖNCE DALGAYA ALDI SONRA İCRA İLE TEHTİ ETTİ
Ülke çapında firma olan Çok Kolay AVM mağdur etti vatandaşlara bir yenisini daha ekledi
Genel - 19-01-2024 01:41
Ülke çapında firma olan Çok Kolay AVM mağdur etti vatandaşlara bir yenisini daha ekledi. Çok Kolay AVM Ünye şubesinden satın aldığı malın kusurlu olduğunu defalarca ileten Ö.D Çok Kolay AVM'nin malına sahip çıkmadılar ifade ederek şikayetçi olacağını söyledi
SATTIKLARI ÜRÜNE SAHİP ÇIKMADILAR
Kendisi gibi birçok vatandaşın da mağdur edildiğini ifade eden Ö.D. şu açıklamalarda bulundu. Yatağın arkasındaki sunta ortadan çatladı ilk aradım geldiler yaptılar. Tamir için gelen kişiye bu rahatsız edici durumu sorduğumda yatağın arkasında kalıyor kimse görmüyor diye alay edercesine cevap verdi. Görüntüsü için tekrar şikayet için aradım ilgilenmediler. Kalan borç için aradıklarında gelin sorunu halledin ödemeyi yapacağım dedim.
HATALARINI İCRA TEHTİDİ İLE KAPATMAYA ÇALIŞIYORLAR
Bugünde ödemeyi yapmazsam icraya verileceğimi söylediler. 3 kere sorunun çözülmesini istediğim için artık bizden değil müşteriden kaynaklı sorun olduğunu söyleyerek mesuliyetten kaçtılar.Daha sonra öğrendim ki benim gibi mağdur edilen başkalarıda var. Ben ve benim gibi insanlar ÇOK KOLAY AVM’ye güvenerek alış veriş yaptık yanlış yapmışız demekki. Herkes alın teri ile para kazanarak evine çoluk çocuğuna götürüyor. Bu firma ise dalga geçer gibi insanların emekleriyle aldıkları ürünlerine sahip çıkmayarak fakir fukaranın 3 kuruşuna göz dikiyorsa çok yazık. Ben hakkımı arayacağım ve benim gibi başka mağdurlar olmasın diye sizin aracılığınızla durumu paylaşmak ve uyarıda bulunmak istedim’’ dedi.
[gallery link="file" size="large" ids="289942,289943,289944"]
Günün Diğer Haberleri