CAMİLERDE YOĞUN KATILIMLI SABAH NAMAZI BULUŞMASI
"Ailece Camide, Milletçe Duadayız" sabah namazı buluşması, Ünye Merkez ve mahalle camilerinde yoğun bir katılımla gerçekleşti
Genel - 02-01-2022 18:26
"Ailece Camide, Milletçe Duadayız" sabah namazı buluşması, Ünye Merkez ve mahalle camilerinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Diyanet İşleri Başkanlığı'nca, Türkiye genelinde tüm camilerde "Ailece Camide, Milletçe Duadayız" sabah namazı buluşması, 1 Ocak 2022 sabahında Ünye Merkez ve mahalle camilerinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Çocuk ve gençlerin de ilgi gösterdiği buluşmada Kur'an-ı kerimler okundu, dualar edildi, salavatlar ve tekbirler getirildi. Namaz sonrası cemaate ikramda bulunuldu.
Buluşma programına Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş, çok sayıda bay-bayan cami cemaati, gençler ve çocuklar katıldı.
Günün Diğer Haberleri