ATIL ALANDA ŞİMDİ BİR ESER YÜKSELİYOR
Genel - 02-03-2018 02:40
https://www.youtube.com/watch?v=sUKbDC1rBAY
Fevzi çakmak mahallesindeki yıkılan eski ilkokul alanı 15 senedir hiçbir işlem, düzenleme yapılmadan bekletilmekteydi. 3 dönümlük bu yer araçların gelişigüzel park edildiği,insanların tuvaletlerini yaptığı,alkoliklerin buluşma noktası olan atıl durumda bir alandı. Büyük bir ilçe olan Ünye'ye yakışmayan bu alan mahallelileri de rahatsız ediyordu.
Taki Fevzi Çakmak mahalle sakinlerinden Yaşar Yıldızın bize müracaat edip konuyu anlatmasından sonraya kadar.Yaptığımız tüm haberlerde olduğu gibi bu haberde ses getirerek bugün ki son duruma geldi.
Mezbelelik yeri gündeme getiren vatandaş Yaşar Yıldız ile yaptığımız röportajda mahalleye kazandırmak için uğraştığı eseri görünce duygularını şöyle dile getirdi.
“Fevzi Çakmak mahallesinde yıkılan ilkokulumuzun alanı 10-15 yıldır mekruh, boş arazi şeklinde bekletilmekteydi. 2016 yılında Çakır Medya vasıtasıyla yaptığımız haberle bu okulumuzu buraya kadar gündeme getirdik. Okulun yapımında emeği geçen Ordu Valimize, Ünye Belediyemize, müteahhitlerimizden, işçilerimize kadar Fevzi Çakmak mahallemize bu okulu kazandıran herkese çok teşekkür ederiz.
Daha önce burası eski sahipsiz arabaların olduğu, geceleri insanların tuvalet ihtiyaçlarını giderdiği, alkol kullandığı bir alandı. Bu alanı çok güzel hale getirdik. Emeği geçenlere bilhassa da Çakır Medya’ya mahallemiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi
Günün Diğer Haberleri