Kumru’da geleneksel hale gelen 14. Atıf Bice Sokak İftarı, yoğun katılımla gerçekleşti. Başkan Yusuf Yalçuva, birlik ve beraberlik mesajı verirken, programa siyasetten iş dünyasına birçok önemli isim katıldı.
Ordu’nun Kumru ilçesinde geleneksel hale gelen 14. Atıf Bice Sokak İftarı, bu yıl da büyük bir coşkuyla düzenlendi. Samur Mahallesi gençlerinin öncülüğünde organize edilen iftar programına Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva da katıldı.
Başkan Yalçuva, iftar programıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çoğaldıkça bereketlenen kardeşlik soframız 14. kez kuruldu” ifadelerini kullanarak, bu anlamlı geleneğin önemine dikkat çekti. Aynı sofrada bir araya gelen vatandaşlar, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Siyaset ve İş Dünyasından Geniş Katılım
Geleneksel iftar programına, siyasetten iş dünyasına birçok önemli isim katıldı. İftar organizasyonunda yer alan isimler arasında şunlar yer aldı:
Yavuz Selim Kıran – Önceki dönem Dışişleri ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı, Büyükelçi
Ethem Rasim Uysal – Kuzey Kafkas Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi
Namık Evin – Kumru Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı
Aydın Çavuş – AK Parti Kumru İlçe Başkanı
Uğur Evin – İYİ Parti Kumru İlçe Başkanı
Mevlüt Erşaru – Yeniden Refah Partisi Kumru İlçe Başkanı
Ahmet Karacı – Anahtar Parti Kumru İlçe Başkanı
İsmail Derle – AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı
İlçedeki esnaf ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği programda, samimi bir atmosfer yaşandı.
Başkan Yalçuva’dan Birlik ve Dayanışma Vurgusu
Başkan Yusuf Yalçuva, iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Eksilmesin dayanışmamız, bozulmasın birliğimiz” mesajını paylaştı.