eskort samsun

ÜNYENETHABER

MAHALLELİDEN BAŞKANA MESAJ

MAHALLELİDEN BAŞKANA MESAJ
15 Temmuz 2017 - 0:31

VEDEEE

 

Bayramca Mahallesi sakinleri belediyenin yaptırmış olduğu çocuk parkının zeminin kauçuk yapılmasını istiyorlar.

Bayramca Mahallesi Çağlayan Sokakta eski demir bir çocuk parkı vardı. Ünye Belediyesi tarafından bir kaç ay önce buraya uygulanmak üzere güzel proje gerçekleştirilerek çocukların daha sağlıklı bir ortamda oyun oynayabilmeleri için park içerisinde bulunan bütün aletler yenilenmişti.

Bu durumdan fazlasıyla memnun olan Bayramca Mahallesi sakinleri parkın zeminin kum olarak bırakılmasından dolayı şikayetlerini dile getirdi.

Bayramca Mahallesi sakinleri parkın zemininin kum olmasından dolayı çocukların oyun oynayacağı bölgelere sokak köpeklerinin geldiğini, köpeklerin bu kumun üzerinde yattığını ve bu vesileden dolayı da çocukların rahatça oyun oynayamadıklarını dile getirirken aynı zamanda da kendilerinin de çocukları gönül rahatlığıyla sokağa gönderemediklerini söylediler.

Bunun yanı sıra köpek olmadığı takdirde dahi parkın zemininde bulunan kum üzerine yatan köpeklerden, çocuklara fazlasıyla pire bulaştığını söyleyen Bayramca Mahallesi sakinleri, yetkililerden parkın zemininin bir an önce kauçuk yapılmasını isteyerek köpeklerin bu bölgeden uzaklaştırılması gerektiğini dile getirdiler.

eeeeeee

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-